De verstandige keuze in tweedehandswagens

sterk in elk merk

Angelo


Mabo Cars zag het levenslicht aan de hand van Angelo. Een echte autoliefhebber in hart en nieren die elk kabeltje en moertje weet liggen. Met zijn jarenlange ervaring en kennis, zoekt hij steevast naar elke mooie parel die met een goede schrobbeurt en een stevig onderhoud evolueert tot een duurzame wagen waar klanten nog jaren van genieten. Van auto’s met krachtige motoren tot leuke en vinnige stadswagens. Angelo speurt ze op, zorgt dat elk voertuig geniet van de nodige vernieuwing en maakt al het papierwerk op-en-top in orde. Zo rijd je zonder zorgen naar buiten.

Kevin


Enkele jaren na het ontstaan van Mabo Cars sluit Kevin de rangen. Een doorwinterde vrachtwagenchauffeur die vastberaden zijn leven op de baan spendeerde, groeide stilaan uit tot de gepassioneerde ‘auto-enthousiasteling’ van vandaag. Na de nodige opleiding en het overkoepelende oog van Angelo werd Kevin een rotsvaste telg in het aankoop- en verkoopteam. We noemen hem niet voor niets het nieuwe gezicht van Mabo Cars. Met zijn eerlijke en authentieke inborst stelt hij iedereen gerust en geeft telkens correcte prijsinschattingen en de juiste informatie. Hij matcht als geen ander de klant met hun droomauto.

sterk in elk merk
sterk in elk merk

Gillian


Een automonteur vol passie die elk plekje van de wagens tot in de puntjes kent. Een sterk buikgevoel, ongelooflijk veel kennis en een vakkundigheid om U tegen te zeggen. Bij toeval verhuisde Mabo Cars enkele jaren geleden net naast zijn garage in Eeklo. Vanaf het eerste contact wisten we het meteen: ‘Gillian, dat is onze automonteur’. Elke onderhoudsbeurt of herstelling gaat door zijn vingers. Met Gillian van Garage Van Daele als een sterke compagnon is het Mabo Cars Team compleet.

Lorenzo


Elke wagen rolt bij ons buiten na een degelijke schrobbeurt. Ervaren detailer Lorenzo zorgt dat de lak weer blinkt en het interieur als nieuw ruikt. Zijn broer Angelo helpen met het poetsen van de auto’s, groeide uit tot Lorenzo’s liefde en passie. Na een carrière in de bouw, kriebelde de autokoorts te hard. Nu loopt hij tijdens en na de werkuren altijd met een spons en een zeem in zijn handen. Is er een dieptereiniging nodig van het interieur of vraagt het koetswerk om een polijstbeurt? Detailing zit hem in het bloed.

sterk in elk merk
IK WIL EEN WAGEN KOPEN IK WIL EEN WAGEN VERKOPENWens je meer info of heb je vragen?