Verkoop je wagen aan de beste prijs

Tweedehandsauto verkopen in enkele stappen

Als merkgarage op zoek naar een standvastige partner voor de verkoop van je overnames of bied je een tweedehandswagen aan als particulier? Mabo Cars werkt met een duidelijk en transparant formulier om zo de aankoop en verkoop van wagens in goede banen te leiden. Wens je nadien een solide en betrouwbare wagen aan te schaffen?

Maak het je gemakkelijk. Onderstaand gebruiksvriendelijk formulier zorgt ervoor dat alle informatie meteen bij ons terechtkomt. Je hoeft verder niets meer te doen. Wij contacteren jou.

Liever meteen een persoonlijk contact? Whatsapp of mail met Angelo of Kevin van Mabo Cars. Zij ondersteunen jou met raad en daad tijdens de verkoop van jouw wagen.

Geef een duidelijke richtprijs voor de aangeboden wagen. De afgesproken prijs respecteren we bij het ophalen van het voertuig. Mabo Cars staat garant voor een correcte prijs voor elk voertuig.

Stuur voldoende foto’s door van de wagen langs elke zijde, de velgen, het interieur en de eventuele schade.

Vermeld de belangrijkste gegevens zoals merk, model, bouwjaar, kilometerstand, onderhoud, schade en brandstof.

Na het zien van de gegevens maken we een afspraak en halen we het voertuig bij jou op. Zo verkoop je jouw wagen snel, professioneel en met uitstekende service.

Ik wil mijn wagen verkopen

Drop foto's hier, of klik om ze te selecteren
 
 

Wens je meer info of heb je vragen?